Get Adobe Flash player
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Nieuws van en voor Huiswaard

Briljanten Huwelijk

65jr-Bruidspaar-Oostermeije

Op zaterdag 18 juni jl. waren de heer en mevrouw Oostermeijer maarliefst 65 jaar getrouwd. Daarvan wonen zij inmiddels alweer ruim 35 jaar in Huiswaard 2. Nog voordat de woning aan de Lekerwaard werd opgeleverd woonden zij daar al. Het bruidspaar heeft elkaar tijdens de 2e wereldoorlog leren kennen. Mevrouw Oostermeijer (toen nog Beers) werkte in een winkel waar de heer Oostermeijer destijds theesurrogaat kocht. Toen de oorlog voorbij was, besloten ze te trouwen. Dat was onlangs dus alweer 65 jaar geleden.

Op maandag 20 juni kregen zij bezoek van burgemeester Piet Bruinooge, die hen kwam feliciteren. Tijdens zijn bezoek liet de heer Oostermeijer vol trots zijn prachtige schilderijen zien, die hij onlangs nog tentoonstelde in Wijkcentrum Wijkwaard. Werkelijk prachtige schilderijen: stadsgezichten van Alkmaar en Haarlem (waar zij oorspronkelijk vandaan komen), portretten, landschappen en stillevens. Meneer Oostermeijer blijkt een getalenteerd kunstenaar. En dat terwijl hij ooit slager van beroep was. 
Helaas kan zijn vrouw al zijn creaties niet meer bekijken, omdat zij in de afgelopen 10 jaar steeds slechter is gaan zien en nu inmiddels praktisch niets meer ziet. "Ouderdom komt met gebreken...", maar verder is het ze niet aan te zien dat ze beiden al rond de 90 zijn!  

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Stichting Wijkraad Huiswaard - Koggewaard 75 - 1824 GN  Alkmaar