Get Adobe Flash player
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Nieuws van en voor Huiswaard

Kinderdagverblijf Olke Bolke officieel geopend

Wethouder Anjo van de Ven (OPA) heeft op zaterdag 17 maart de officiële opening verricht van Kinderdagverblijf Olke Bolke, Oude Kanaaldijk 3 te Alkmaar. Samen met Elmo van Sesamstraat heeft zij het beeld van Olke Bolke onthuld en het lint doorgeknipt.

nat_olkebolke-1-300

 

Daarna konden kinderen op de foto met Elmo en met Puk van Puk&Co. Zij konden ook een kijkje nemen bij de piraat van het Piratenschip en zich laten schminken. Voor de ouders waren er informatiestands. Samba Salad verzorgde de muzikale omlijsting met kinderliedjes uit het programma 'Zingen zonder zijwieltjes'.

 

Kinderopvang

Het kinderdagverblijf verzorgt hier sinds de opening op 14 maart 2011 de opvang van 96 kinderen van 0 tot 4 jaar. Er zijn mooie, lichte groepsruimtes. Voor alle kinderen zijn er voldoende speelmogelijkheden om naar hartelust te spelen en zich te ontwikkelen. Tijdens het verblijf op het kindercentrum wordt ook voor- en vroegschoolse educatie (VVE) geboden. Met dit erkende programma is al de nodige ervaring opgedaan. De vroegschoolse educatie wordt verzorgd in nauwe samenwerking met het basisonderwijs. De kinderen worden zo optimaal voorbereid op de gang naar school

Het eenjarig bestaan was aanleiding voor de 'open dag' met de officiële opening.

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Stichting Wijkraad Huiswaard - Koggewaard 75 - 1824 GN  Alkmaar