Wijktuin Rekerdijk

Bloeiende narcissen op de Wijktuin Rekerdijk
Bloeiende narcissen op de Wijktuin Rekerdijk

Vanaf april is de Wijktuin aan de Rekerdijk op de zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur weer open. Op het ogenblik staan er al veel voorjaars bollen in bloei zoals narcissen, tulpen, krokussen en sneeuwklokjes. Ook beginnen de Hortensia´s uit te lopen en staan de Helleborussen in bloei. De komende tijd is het de goede tijd om planten te planten en laten wij die volop voor u hebben.

Tegen een kleine bijdrage, voor de onkosten, kunt u diverse planten uitzoeken en meenemen. Als u dat van plan bent neem dan voldoende tassen of iets dergelijks mee om de planten te vervoeren, want wij hebben die helaas niet. Ook moet u er rekening mee houden dat de Wijktuin niet per auto is te bereiken dus kom a.u.b. op de fiets of lopend.

Vind u het fijn om zelf wat bij ons te tuinieren dan bent u ook van harte welkom, want wij kunnen best nog wel wat vrijwilligers gebruiken. Wij werken niet volgens een rooster, dus wie kan, die komt. Naast ontspanning en gezelligheid, is het ook altijd fijn om gebruikt te kunnen maken van elkaars kennis en ervaring.

De vrijwilligers van de Wijktuin Rekerdijk zien u gaarne tegemoet en de koffie staat klaar.

Contactgegevens

Stichting Wijkraad Huiswaard
Koggewaard 75
1824 GN  Alkmaar

E-mail algemeen:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijktuin Rekerdijk:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdesign en webhosting: EDS Music - Soundhost