Wijknieuws Huiswaard

Poppodium Victorie is nu al ruim een jaar gevestigd aan de Pettemerstraat. Dankzij de aandacht voor goede geluidsisolatie zijn de evenementen in de grote en kleine zaal niet of nauwelijks te horen.

Dubbel dikke betonnen muren met isolatie bij Victorie

Op bovenstaande foto zie je de enorme dikke betonnenwanden van de grote zaal met daartussen isolatie. De grote zaal is gebouwd als een doos in een doos, waardoor het geluid zeer goed gedempt wordt.
Dit jaar heeft Victorie ook een aantal eventementen op het dakterras georganiseerd. Ook hier wordt de nodige aandacht besteed aan het beheersen van het geluid. Want ook Victorie heeft zich aan de regels te houden. Enige tijd geleden heeft Victorie bewoners die mogelijk overlast zouden kunnen hebben uitgenodigd om gratis bij de eventementen op het dak aanwezig te kunnen zijn. 

 

Geluidsmeting in Bregwaard tijdens evenement bij Victorie

Maar nu gaat Victorie nog een stap verder. Het geluid wordt tijdens het evenement op het dak live in de wijk gemeten. De resultaten worden direct naar Victorie gestuurd, zodat er direct bekeken kan worden hoe het geluid in de wijk klinkt en of alles ook daar binnen de normen valt. Zo heeft Podium Victorie niet alleen aandacht voor de bezoekers maar ook voor onze wijk.

Op 15 september is de laatste Rooftop Party van 2018. (zie ook www.podiumvictorie.nl

 

Contactgegevens

Stichting Wijkraad Huiswaard
Koggewaard 75
1824 GN  Alkmaar

E-mail algemeen:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijktuin Rekerdijk:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdesign en webhosting: EDS Music - Soundhost