Get Adobe Flash player
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Links Vergunninghoudersparkeren B-Waarden

Dit weekend hebben bewoners aan de B-waarden een brief ontvangen van BMC onderzoek. In deze brief staan een aantal links die exact overgetypt moeten worden om op de juiste site uit te komen. Om het iedereen makkelijker te maken, staan de betreffende links ook in dit artikel.

Alleen de unieke code zult u nog zelf moeten overnemen.

  • Vul uw unieke code uit de brief in op de pagina die verschijnt na het klikken op de link: https://onderzoek.bmc.nl/parkeren/bwaarden 
  • Voorwaarden omtrent parkeervergunningen: https://alkmaar.parkeerservice.nl/bewoners/overige-wijken/straatvergunning 
  • Een vraag stellen per e-mail aan Parkeerservice in Alkmaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  • Technische vragen over het invullen van de enquête per e-mail stellen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Het aanvragen van de vergunning, zoals in de bijlage van de brief wordt genoemd, doet u pas zodra de uitslag eind mei bekend is geworden en de uitslag is dat er met de gratis proef gestart wordt. De proef is gratis. De situatie wordt pas definitief als men bij een enquête in oktober nog steeds voorstander is van parkeervergunningen. Net als bij het invoeren van de proef moet dan ook minimaal 60% aan de enquête hebben deelgenomen en 60% daarvan voorstander zijn.

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Stichting Wijkraad Huiswaard - Postbus 9445 - 1800 GK  Alkmaar