Get Adobe Flash player
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Nieuws van en voor Huiswaard

Nieuw postadres voor Wijkraad Huiswaard

Ooit....Toen de postbussen nog bij station Alkmaar-Noord waren gevestigd, heeft de Wijkraad gekozen om over te stappen naar een postbus. 
Nu er minder post wordt verstuurd en dus ook ontvangen en de postbussen al enige jaren geleden zijn verhuisd naar de Boekelermeer, hebben we besloten de postbus op te heffen. 

Ons nieuwe postadres:

geen postbusStichting Wijkraad Huiswaard
Koggewaard  75
1824 GN   Alkmaar

Podium Victorie wil graag goede buur zijn

Poppodium Victorie is nu al ruim een jaar gevestigd aan de Pettemerstraat. Dankzij de aandacht voor goede geluidsisolatie zijn de evenementen in de grote en kleine zaal niet of nauwelijks te horen.

Lees meer...

Win € 4000,= voor een leuk idee in de wijk!

Heb je een goed idee voor jouw wijk, buurt of dorp? Dan is het nu tijd om dat idee op te schrijven en mee te doen aan de wedstrijd voor het beste idee voor een bewonersinitiatief. Want de 10 beste ideeën winnen maximaal €4.000,- per plan om ze uit te voeren.

Lees meer...

Laatste fase bouw Victoriebrug

De gemeente Alkmaar is op woensdag 3 september gestart met de realisatie van de aansluitingen aan de Noorderkade en de Helderseweg op de Victoriebrug. Met de Victoriebrug en de aansluitingen krijgen de voetgangers en fietsers van en naar Overstad en het stationsgebied een nieuwe en snelle verbinding.

Lees meer...

Nieuwe brug

nieuwe brugEindelijk is hij dan gereed de nieuwe brug tussen de Kogge- en Lekerwaard. Na ruim een maand is de brug opgeleverd en is de omgeving hersteld nadat het enige schade had opgelopen vanwege de zware transporten.

Lees meer...

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Stichting Wijkraad Huiswaard - Koggewaard 75 - 1824 GN  Alkmaar